Prujun työnohjattavien ammatteja ja työtehtäviä

Sote-sektorilta:

- fysioterapeutti, koordinaattori, lääkäri, neuropsykiatrinen valmentaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti (työalueena perusterveydenhuolto, kotikuntoutus, päihdepalvelut, aikuis-, nuoriso- ja lastenpsykiatria, perhepalvelut, työllisyyspalvelut, yksityinen palveluntuottaja), sosiaaliohjaaja

Järjestösektorilta:

- asiantuntija, palvelupäällikkö, suunnittelija, toiminnanjohtaja, viestintäasiantuntija

Museoalalta:

- intendentti, konservaattori, kuraattori, museolehtori, museonjohtaja, tuottaja, tutkija

 

t

Asiakaspalautetta yksilötyönohjauksesta:

 

"Hyvä kokemus. Odotin aina innolla tapaamisia. Joka kerrasta sain jonkun hyvän vinkin tai ajatuksen miten työskentelytapojani pystyisin kehittämään." (kulttuurialan työntekijä, kevät 2022)

 

"Työnohjaukset ovat toteutuneet sovitusti. Ohjaustyylisi on ajatuksia herättävä ja kannustava. Kanssasi on miellyttävä keskustella erilaisista teemoista ja olen saanut keskusteluista paljon hyviä työkaluja työhöni. Kiitos."

- Jenny, toimintaterapeutti

 

 

Asiakaspalautetta ryhmätyönohjauksesta:

"En tiennyt etukäteen, mitä työnohjaus tarkoittaa. Ensin ajattelin, että apua, joudunko itse töihin, enkä saakaan valmiita ideoita ja ehdotuksia työn parantamiseksi, mutta pointti olikin se, että ihminen itse muodostaa avaimet omaan työhönsä. Se on erittäin vaikeaa, mutta kehitti itseäni enemmän kuin valmiit palikat." (kevät 2021)

 

"Miellyttävä ja rauhallinen ote työskentelyyn. Ryhmässä helppo tuoda esille asioita ja omia näkemyksiä." (kevät 2022)

 

"Oman työn arvostus on myös saanut enemmän pontta työnohjauksen myötä. Se, että minunkin työni on arvokasta ja tärkeää, ja minunkin on jaksettava työssäni. Olin itse yllättynyt siitä, että introverttinä ihmisenä, puhuin mielestäni yllättävän paljon. Siihen ehkä vaikutti osaltaan myös etäyhteys, jolloin toiset näkee mutta ruudun välityksellä, jolloin kynnys puhumiseen on matalampi" (etäryhmän osallistuja, kevät 2022)