Vertaistyönohjausryhmä v. 2022-23 valmistuneille toimintaterapeuteille

 

Oletko ensimmäisessä työpaikassasi toimintaterapeuttina tai siirtymässä työelämään? Olisitko kiinnostunut osallistumaan etänä toteutettavaan  tuoreiden toimintaterapeuttien vertaistyönohjausryhmään? Tule mukaan reflektoimaan omaa tapaasi tehdä työtä ja löytämään suuntaa omaan työarkeen.

Vertaistyönohjausryhmä  kokoontuu etäyhteydellä 6 kertaa á 90 min. tammi-huhtikuun aikana, ajoista sovitaan ilmoittautuneiden kesken.

Olethan yhteydessä, jos asia suinkin kiinnostaa! Oman ammatti-identiteetin vahvistumisen ja vertaistuen lisäksi saat työnohjausryhmästä keinoja hallita työn kuormittavuutta ja hyödyntää omia vahvuuksiasi toimintaterapeuttina.

Mahdollisuus myös lähitapaamisina toteutuvaan ryhmään Etelä-Suomessa, jos riittävästi kiinnostuneita.


Kerron mielelläni lisää sekä vertaistyönohjausryhmän toteutuksesta että kustannuksista, lähestythän minua s-postilla,  anu.soderstrom@pruju.fi

 

 

 

 

 

 

Tietoa

Toiminnallisuutta työnohjaukseen -työpaja työnohjaajille

Toivotko vahvistusta tai inspiraatiota toiminnan käyttöön työnohjauksessa? Mitä toiminnallisuus sinulle tarkoittaa? Haluaisitko hyödyntää materiaalia ja toimintaa keskustelua virittämään sekä antamaan uutta näkökulmaa ja toteutustapoja työnohjaukseen?

 

Käytän itse paljon toiminnallisuutta ja objektityöskentelyä työnohjauksissani. Nyt järjestän työpajan, jossa esimerkkien ja tekemisen kautta pääset tutkailemaan millainen toiminnallisuus sinulle sopisi, mikä toiminta tuntuisi omimmalta.

Työpajaan otan korkeintaan neljä osallistujaa, pienessä ryhmässä ehdimme kokeilla ja keskustella useammasta toiminnasta ja toivottavasti myös luoda uutta! 

 

Työpajan ajankohta: ma 15.1.2024 klo 15.15 - 17 (Pitäjänmäki, Hki)

 

Kesto 1h 30 min

Hinta  50 euroa (+ ALV)

Työpaja toteutuu, jos vähintään kolme osallistujaa.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä https://forms.office.com/e/vVVmufUZ1w

Ilmoittautuminen on 9.1. alkaen sitova.

Voit seurata Prujua myös Facebookissa - Pruju Työnohjaus